Вы здесь

Eniten kysytyt kysymykset

Опубликовано Вск, 08/23/2015 - 23:31 пользователем Serg A Nik

Suosettilekaa hyvän ja kohtuuhintaisen hotellin Pietarin keskustassa.

Hotellit Dostojevski, Oktjabrskaja, Dinastia (Rubinštejna katu 29). Suositteleme käyttää booking.com löytää hotelli Pietarissa.
Katso myös "Nevsky 105" Hotelli (Novije Komnati, Новые Комнаты). Hotelli tarjoaa viihtyisiä huoneita, joissa on ilmainen Wi-Fi ja tv. Se on vain 5 minuutin kävelymatkan päässä Moskovan rautatieasemalta.

Teatterit joita pitää vierailla Pietarissa?

Suosittelemme vierailla Pietarissa ulkomaisille matkailijoille Mariinski-teatteri, Mikhailovskij teatteri, Eremitaasin teatteri.

Missä Pietarissa on edullinen ruoka?

Kaikissa suureissa kauppakeskuksissa on valikoima kahviloita. Tavallisesti se on Macdonalds, KFC. Ovat myös Venäläisten ketjuen kahvilat. Esimerkiksi Teremok (Теремок), Kroška Kartoška (Крошка Картошка), Tšainaja Ložka (Чайная ложка). MEGA kauppakeskuksissa IKEA kauppoissa ovat myös omat ravintolat. Kaupungissa on muutama Stolovaja (Столовая) ruokala, joissa ovat halpat hinnat. Voin suositella myös Pirožkovaja (Пирожковая) kahvila, joka sijaitsee Vosstanija aukiolla, Moskovskij Voksal aseman vastaan kellarissa. On myös paljon muuta.

Mistä saan Pietarissa venäläisen prepaid liittymän?

Myyntipisteitä on kaikissa kauppakeskuksissa ja monissa kaupungin paikoissa. Ostattamassa tarvitsee olla passi mukana. Megafon, MТС ja Beeline ovat paras. Теле 2 on halvin.

Onko Pietarissa pohjoispäässä vartioitua pysäköintialuetta, jonne voisi jättää auton pariksi yöksi?

Esimerkiksi Grazhdanski Prospekt kadun pohjoisosassa ja Ushinskogo (Ушинского) kadun pohjois päässä, Suzdalskij Prospekt kadun lähellä on kaksi. Lähin metroasema Grazhdanskij Prospekt. Hinta on 200 rupla/1 vuorokausi.

Pietarin paras apteekkiverkko

Pietarissa on monia apteekkiketjuja. Suurimmat niistä ovat "Pervaja Pomosh" (153 aptekkeja), "Nevis" (179 aptekkeja), "Farmakor" (135 aptekkeja). Monet asukkaat mielestä suosituimmista ja halpaa Ozerki verkon apteekit.
Pietarissa toimii myös Yliopiston Apteekki verkko Suomesta.

Forums:

Актуальные предложения

Разные города и страны могут устанавливать свои правила и ограничения в связи с эпидемией. Отслеживайте ситуацию в вашем городе (что разрешено, что запрещено) самостоятельно. Берегите себя и окружающих.

РекомендуемТуристический сезон в России скоро закончится! Спешите в отпуск. Здесь вы можете найти полезную информацию: на море, пакетные туры (все направления), отдых в Подмосковье, отдых в Ленинградской области и Санкт-Петербурге, Карелия, Речные круизы, самостоятельные путешествия.
Туристический сезон в Турции длится обычно до середины ноября.

Рекомендуем Очень удобно выбирать отель по его расположению на карте. Вы увидите не только расположение отеля, но и ориентировочную стоимость проживания за сутки.
Выбирайте отели в Москве, в Санкт-Петербурге, в Сочи, в Риме, в Венеции, в Майами-Бич и в других городах.

Публикация комментариев временно приостановлена для незарегистрированных пользователей.